نوشته شده توسط : رعنا

جراحی مینی بای پس معده نوعی جراحی لاغری است که در آن متخصص جراحی لاغری با محدود کردن اندازه معده و تغییر مسیر گوارشی، موجب کاهش وزن بیمار می شود.  عمل جراحی ساسی  جزء جدیدترین متد جراحی لاغری محسوب می شود و تغذیه بعد از جراحی ساسی بای پس برای بهبودی بیمار بسیار مهم است . با این حال هر کسی نمی تواند کاندید این جراحی باشد و باید شرایط خاصی اعم از BMI بالای ۴۰ و ابتلا به بیماری های مرتبط با چاقی را داشته باشد.

علاوه بر این، برای داشتن صلاحیت کافی برای کاندید شدن، بیمار باید برای تغییر عادات غذایی غلط و تغذیه در جراحی ساسی بای پس آماده باشد.

پیروی از رژیم غذایی پس از جراحی های لاغری می تواند به بیماران کمک کند تا سریع تر بهبود یافته و عادات غذایی گذشته را تغییر دهند.

یک متخصص تغذیه و یا خود جراح لاغری پس از عمل، درباره اهمیت تغذیه در جراحی ساسی بای پس صحبت خواهد کرد. وی همچنین میزان غذای مجاز برای بیمار در هر وعده را مشخص می کند.

پیروی از رژیم غذایی طبق دستور پزشک فواید بسیار زیادی برای بیمار دارد. مانند:

·         امکان بهبود معده، بدون کش آمدن توسط غذاها فراهم می کند.

·         بیمار را به خوردن وعده های کوچک تر عادت داده تا معده جدید بتواند راحت تر آنها را هضم کند.

·         به کاهش وزن بیمار کمک کرده و مانع از افزایش وزن وی می شود.

·         مانع بروز عوارض و مشکلات پس از جراحی لاغری می شود.

دو هفته اول پس از مینی بای پس معده

ساختن عادات غذایی جدید پس از ساسی بای پس معده شاید آسان نباشد ولی در صورت پیروی دقیق از دستورالعمل های پزشک می توان آن را به راحتی پشت سر گذاشت.

تغذیه دو هفته اول پس از جراحی مینی بای پس به مایعات محدود خواهد شد.

دو تا چهار هفته بعد از مینی بای پس معده

با گذشت از دومین هفته از مینی بای پس معده می توان غذاهای پوره ای را وارد رژیم غذایی کرد. با اینکه غذاهای پوره ای از افزایش میزان مایعات دریافتی مهم تر هستند، ولی باز هم باید رقیق و بدون هیچ تکه ی جامدی باشند. همچنین می توانید از مخلوط کن برای مخلوط کردن تخم مرغ، گوشت گوسفند، لوبیا، سبزیجات خوب پخته شده، پنیر روستایی و مانند آن استفاده کنید.

شش تا هشت هفته پس از مینی بای پس معده

با گذشت چندین هفته از خوردن غذاهای میکس و پوره شده، معده جدیدتان برای دریافت غذاهای کمی سفت تر آماده خواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

در نظر داشته باشيد که زمان درمان ارتودنسی ممکن است خيلي طولاني شود. پس بايد از همان ابتدا اطمينان حاصل کنيد که شما يا کودکتان با پزشک و همکاران او که در آينده تا مدت‌ها با آنها سر و کار خواهيد داشت، احساس راحتي داريد. در عين حال توجه کنيد که نتايج ارتودنسی هر چه که باشد تا پايان عمر با شما همراه خواهد بود و شما براي هميشه آن متخصصي که درمان شما را انجام داده است به خاطر خواهيد داشت. پس سعي کنيد حتماً در مورد سوابق کاري او و درمان‌هايي که در گذشته انجام داده است، اطلاعات کسب کنيد.

 شما مي‌توانيد يک نوبت از مطب متخصص ارتودنسی خوب بگيريد و براي مشاوره و کسب اطلاعات لازم در مورد نحوه کار او به آنجا مراجعه کنيد. در زمان مشاوره، هر سؤالي که در اين مورد داريد را بدون تعارف بپرسيد. به خاطر داشته باشيد که شما اصلاً براي همين کار اينجا هستيد و اين حق شما است و براي شما بسيار اهميت دارد که بدانيد چه روش‌هايي براي ارتودنسی وجود دارد و کدام روش براي درمان مشکلات شما بيشترين کارآيي را خواهد داشت. هر چقدر شما اطلاعات بيشتري در مورد سلامتي دندان‌هاي خود داشته باشيد، مي‌توانيد تصميم‌گيري بهتر و آگاهانه‌تري براي درمان خود انجام دهيد.

بعضي از پرسش‌هاي مهم ديگري که بايد به دنبال يافتن پاسخ آنها باشيد، عبارت است از:

 چه کسي بر روند درمان شما نظارت خواهد داشت؟ خود متخصص ارتودنسی يا دستياران او؟

 آيا ساعت کاري مطب دندانپزشکي به اندازه کافي طولاني هست که بتوانيد قبل يا بعد از مدرسه کودکتان يا کار خودتان به مطب مراجعه کنيد؟

 اين مرکز دندانپزشکي با کدام بيمه‌ها همکاري دارد و چه شرايط و تسهيلاتي را براي پرداخت هزينه‌هاي درماني در نظر گرفته است؟

 آيا متخصص ارتودنسی برخورد خوب و محترمانه‌اي با شما دارد و به خواست شما احترام مي‌گذارد؟ يا اينکه در آنجا به شما فقط به عنوان يک مشتري عادي نگاه مي‌کنند.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

1. به همه دستگاه ها و روش های ارتودنسی وارد باشد

ارتودنسی رشته ای فوق العاده پویا است و همزمان با فناوری های جدید پیش میرود و بهترین متخصص ارتودنسی قطعا باید پا به پای این فناوری ها به روز باشد و علاوه بر تمام درمان ها، دستگاه ها و روش های قدیمی و جاری، بتواند با جدیدترین فناوری ها و متدهای ارتودنسی کار کند تا دندان هایی صاف و لبخندی جذاب برای مراجعانش به وجود بیاورد. مهمترین روش های ارتودنسی که باید بهترین متخصص ارتودنسی تهران به آن ها مسلط باشد عبارتند از:

  • ارتودنسی ثابت (شامل روش فلزی، سرامیکی، سیستم ارتودنسی دیمون، سیستم ارتودنسی لینگوال و ارتودنسی رنگی و ....)
  • ارتودنسی متحرک (شامل فناوری اینویزیلایین با کمک دستگاه های سه بعدی، پلاک های دندانی، انواع الاینرها، و تراز کننده های قابل متحرک)
  • ارتودنسی نامرئی که مجموعه ای از سیستم های ارتودنسی است که هم مشکلات دندان را حل میکنند و هم ظاهری زیبا و تقریبا نامرئی دارند.

2. بتواند بدترین و شدیدترین مشکلات ارتودنسی را درمان کند

شدیدترین مشکلات ارتودنسی معمولا شامل عدم هماهنگی فک ها هستند. به این مشکلات مال اکلوژن گفته میشود. چنانچه یک دندانپزشک متخصص بتواند با مهارت و تجربه بالای خود این مشکلات را به خوبی و در مدت زمان کمی حل کند میتواند به نوعی بهترین متخصص ارتودنسی باشد

3. اگر همزمان متخصص و جراح فکر باشد نور علی نور است

اگر سری به انجمن متخصصان ارتودنس ایران زده باشید متوجه میشوید که بهترین متخصص ارتودنس تهران و سایر شهرها علاوه بر اینکه تخصص ارتودنسی دارند متخصص فک و ناهنجاریهای فک هستند و میتوانند جراحی فک نیز انجام دهند.

۴. درصد موفقیت درمان هایش و رضایت مراجعانش بالا باشد

اگر یک ارتودنتیست ادعا کرد که برای مثال بهترین متخصص ارتودنسی تهران است برای اثبات ادعایش تنها کافی است سری به وبسایت و شبکه های اجتماعی یا حتی مطبش بزنید. اگر نمونه کارها شامل عکس های قبل و بعدش ستودنی بود و بیمارانش نظرات خوبی درباره او داده باشند میتوانید ادعایش را قبول کنید اگر نه حتی نزدیک مطبش هم نشوید.

۵. مسئولیت پذیر باشد

بارها شده مراجعان به دلیل کیفیت بد دستگاه های ارتودنسی یا سهل انگاری متخصص و دستیاران او، نتیجه درمان با شکست روبرو میشود یا ایده آل در نمی آید. حتی متخصص پاسخگو نیست. یک متخصص خوب اولا خودش بهترین تجهیزات را برای بیمارش به کار میبرد دوما در انتخاب کادر درمان و دستیارانش دقت میکند. زیرا میداند مراجعش حق و حقوقی دارد و در نهایت اوست که مسئول و پاسخگوی درمان صحیح بیمارش است.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

1.بهترین متخصصین ارتودنسی  کسانی هستند که به آراستگی و زیبایی ظاهری اهمیت می‌دهند. در واقع شغل چنین افرادی آن است که با اصلاح وضعیت ظاهری و عملکرد دندان‌های یک بیمار به او کمک کنند تا احساس زیبایی و جذابیت بیشتری داشته باشد. پس خودشان هم باید به زیبایی اهمیت بدهند و زیبا و آراسته به نظر برسند. داشتن چنین ویژگی باعث می‌شود که متخصص ارتودنسی بتواند بهترین روشی که باعث ایجاد زیباترین لبخند برای شما می‌شود را تشخیص دهد. به این ترتیب بیمار می‌تواند به سطح بالاتری از اعتماد به نفس دست پیدا کند و احساس ناراحتی و خجالت کمتری در موقعیت‌های مختلف در اجتماع داشته باشد

2.افرادي که يک متخصص ارتودنسی با آنها سر و کار دارد، تقریباً بدون استثنا کساني هستند که در مورد زیبایی ظاهری خود نگراني دارند و از مشکلات دندان‌های خود احساس خجالت می‌کند. این به آن معناست که داشتن ویژگی‌های شخصیتی مناسب از جمله توانایی درک نگرانی‌های یک بیمار و حساس بودن نسبت به آنها برای یک متخصص ارتودنسی اهمیت بسیار زیادی دارد. در واقع همین خصوصیات اخلاقی است که باعث می‌شود بیمار با یک متخصص ارتودنسی احساس راحتی بیشتری داشته باشد.

3.توجه به جزئیات و نکات ریز، یکی دیگر از مشخصات یک متخصص ارتودنسی خوب است. اصولاً متخصصین ارتودنسی با مسائل بسیار دقیق و ظریف مانند ابعاد ابزارهای ارتودنسی، اندازه‌گیری فاصله بین دندان‌ها، شکل و رنگ بریس‌ها سر و کار دارند. حتی کوچک‌ترین تنظیمات مربوط به دندان‌ها مانند میزان فشاری که بر دندان وارد می‌شود، می‌تواند تفاوت‌های چشمگیری در نتیجه درمان ارتودنسی ایجاد کند و تأثیر زیادی بر زیبایی لبخند بیمار و راحتی او در جویدن و صحبت کردن در آینده خواهد داشت.

4.کار کردن به عنوان یک متخصص ارتودنسی نیاز به صبر و حوصله خیلی زیادی دارد. زیرا تا وقتی که کار یک متخصص ارتودنسی به نتیجه برسد و آثار موفق کار خود را ببیند، مدت زیادی طول می‌کشد. اغلب بیماران معمولاً در طول دوره درمان خود در فواصل زمانی منظم به متخصص ارتودنسی مراجعه می‌کنند تا تنظیمات لازم را به صورت تدریجی بر روی بریس‌های آنها انجام دهد. بنابراین متخصص باید حوصله زیادی داشته باشد تا این تنظیمات را به گونه‌ای در وضعیت دندان‌ها، فک‌ها و اجزای صورت انجام دهد که در پایان دوره درمان، همه چیز خوب و زیبا باشد.

5.بیماران به یک متخصص ارتودنسی نیاز دارند که در مورد آینده و نتایج قابل انتظار از درمان، خوش‌بین باشد، اما در عین حال انتظارات غیر واقعی هم در مورد طول دوره درمان و هزینه آن برای بیمار ایجاد نکند. بهترین متخصص ارتودنسی کسی است که بتواند تضمین کند نتایج خوب ارتودنسی تا آخر عمر برای بیمار ماندگار خواهد بود.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

1. دکتر هادی درویش پور بهترین متخصص ارتودنسی تهران و کرج

اگر یک جستجوی ساده در اینترنت انجام داده باشید متوجه میشوید که دکتر درویش پور از نامدارترین متخصصان ارتودنسی تهران و کرج هستند. ایشان دارای درجه دکتری تخصصی در رشته ارتودنسی و ناهنجاری های فک و صورت هستند. (یکی از مهمترین فاکتورهای انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت).

دکتر درویش پور رتبه اول آزمون تخصصی ارتودنسی در کشور بودند و مستقیما توسط وزیر بهداشت وقت مورد تقدیر قرار گرفتند. برای آسایش حال مراجعان و شهروندان تهرانی دکتر درویش پور در سه منطقه تهران و یک منطقه کرج مطب دایر کرده اند که هر چهار مطب از مجهزترین مطب های دندانپزشکی کشور هستند.

اطلاعات تماس ایشان را در زیر ببینید

وبسایت دکتر درویش پور:   https://www.drdarvishpour.com/

اینستاگرام دکتر درویشپور:  https://www.instagram.com/dr.darvishpour/

شماره تماس :02188852614

2دکتر علیرضا خدیوی

دکتر خدیوی هم از برجسته ترین متخصصان ارتودنسی تهران هستند. با وجود اینکه دکتر سال ها است مشغول خدمت رسانی به مراجعان در تهران هستند اما چند سالی است به دلیل استقبال مراجعانشان، حسابی نامدار شده اند.

3دکتر امیرکامیار خضری

دکتر خضری از جوانترین اما بهترین ارتودنتیست های تهران هستند. با وجود سن پایینی که دارند اما تجربه فوق العاده ای در تهران و حتی کرج دارند.

4کلینیک فوق تخصصی دندانپزشکی و ارتودنسی ایده آل

کلینیک تخصصی ایده آل، بهترین متخصص ارتودنسی در تهران نیست، اما در این کلینیک جمعی از بهترین متخصصان این رشته مشغول فعالیت هستند. به عبارتی این کلینیک بهترین کلینیک تخصصی ارتودنسی در تهران است. اگر میبخواهید تمام خدمات دندانپزشکی مخصوصا ارتودنسی را در زیر یک سقف تجربه کنید حتما به این کلینیک یکبار هم که شده سر بزنید.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

رژیم غذایی بیمار بعد از انجام جراحی لاغری بسیار اهمیت دارد زیرا نیمی از کار به عهده متخصص جراحی لاغری بوده اما رسیدگی و مراقبت بعد از عمل ساسی معده و اسلیو معده و ...به منظور کاهش وزن ایده آل بسیار اهمیت دارد. این رسیدگی ها شامل تغییر رژیم غذایی و انجام ورزش پس از جراحی لاغری است. این دو از ضروریات مورد بحث پس از جراحی لاغری است.

نکات مهم درباره رژیم غذایی بعد از جراحی لاغری

اولین نکته مهم این است که به هیچ عنوان نباید معده جدید تان را با خوردن غذاهای جامد یا پرخوری به چالش بکشید. به خاطر داشته باشید که معده شما تنها قادر است ۳ تا ۴ اونس غذا را درون خود نگه دارد و این به معنای آن است که بیمار احتمالا پس از خوردن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری، احساس سیری خواهد کرد.

با گذشت حدود ۶ الی ۹ ماه پس از جراحی لاغری معده کش آمده و جای بیشتری باز می کند. این به شما امکان داشتن رژیم غذایی نرمال و جدیدی را خواهد داد.

هفته اول بعد از جراحی لاغری (فقط مایعات رقیق)

ممکن است دشوار به نظر برسد اما در هفته اول شما تنها محدود به مصرف مایعات رقیق هستید. با این حال، این دوران زیاد سخت نمی گذرد زیرا اغلب بیماران در این هفته اصلا اشتهایی برای خوردن ندارند. در صورتی که جراحی لاغری از نوع اسلیو معده باشد، علت بی اشتهایی بیمار عدم وجود هورمون گرسنگی یا همان گرلین پس از جراحی می باشد. در جراحی اسلیو قسمتی از معده که مسئول تولید این هورمون است، برداشته می شود.

هفته دوم بعد از جراحی لاغری

در هفته دوم پس از جراحی لاغری، بیمار می تواند رژیم مایعات کامل را آغاز کند.

هفته سوم بعد از جراحی لاغری

در هفته سوم، بیمار می تواند غذاهای نرم و پوره ای را به رژیم غذای خود بیافزاید. با این حال سعی کنید غذا را به آرامی و حداقل ۲۵ بار بجوید. هر غذای کم چرب و بدون قندی که به حالت پوره ای در آمده باشد شامل پروتئین ها، سبزیجات کم فیبر و زود هضم می تواند مصرف شود

هفته چهارم بعد از جراحی لاغری

اکنون که حدود یک هفته از جراحی لاغری تان گذشته است، می توانید غذاهای جامد را به رژیم غذایی خود بیافزایید. در این زمان می توانید عادات غذایی جدید و سالمی که برای باقی عمر باید رعایت کنید، را آغاز کنید. هنوز هم باید از مصرف قند و چربی مانند لبینات پر چرب، غذاهای دیر هضم مانند استیک، سبزیجات پرفیبر و آجیل بپرهیزید. همچنین از خوردن پاستا، سیب زمینی سفید و دیگر غذاهای پر کربوهیدرات خودداری کنید.

هفته پنجم به بعد

سعی کنید غذاها را یکی یکی به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا ببینید تحمل معده تان نسبت به هر یک چگونه است. دقت کنید که کدام مواد غذایی موجب یبوست، اسهال و ناراحتی معده تان می شود



:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

ما عمل لاغری را به روش های مختلفی انجام میدهیم (عمل ساسی معده و اسلیو معده و .....) و به طور کلی با دو هدف کاهش حجم معده و کاهش جذب مواد غذایی، سعی میکنیم به لاغر شدن افراد کمک کنیم. علاوه بر درمان چاقی، ما با کمک عمل جراحی، می توانیم تا حد زیادی باعث بهبود بیماری های ناشی از چاقی شویم. دیابت نوع ۲ ، آپنه خواب، فشار خون بالا، استئوآرتریت، دیس لیپیدمی و … باشند

تعریف موفقیت یک عمل، میزان موفقیت عمل لاغری به چه معنا است؟

ما هنوز تعریف دقیقی برای شکست عمل لاغری نداریم. اما اکثر صاحب نظران با رصد کردن نتایج و برخی شراط دیگر نحوه موفقیت و شکست عمل جراحی لاغری را مشخص میکنند. اما این شرایط چه هستند؟ از کجا باید بفهمیم نتیجه عمل ناموفق بوده است؟

۳ شرط زیر میتوانند معیارهایی خوبی برای اعلام عدم موفقیت جراحی لاغری باشد:

· زمانی که بیمار آنچنان که ما انتظار داریم وزن کم نکرده باشد

· اگر دوباره مقدار قابل توجهی از وزن از دست رفته را به دست آورده باشد

· و در آخر اگر بیماری ها یا شرایط ناشی از چاقی همچنان در شخص بهبود یا درمان پیدا نکرده باشند.

چه عواملی باعث شکست نتایج عمل لاغری میشوند؟

به طور دقیق نمیتوان گفت که چه علتی باعث شکست عمل لاغری میشود. زیرا ممکن است چند فاکتور دست در دست هم باعث بروز نتایج ناموفق عمل شود. با این حال برخی از موارد زیر میتوانند باعث عدم موفقیت عمل لاغری در بیماران شود.

· نوع عمل

· وزن قبل از عمل یا شاخص توده بدنی

· صلاحیت جراح

· میزان پیروی از رژیم غذایی بعد از عمل لاغری و حتی رژیم قبل از عمل

· نوع برنامه ورزشی بعد از عمل

موفقیت و عدم موفقیت روش های مختلف جراحی لاغری

میزان موفقیت عمل جراحی بای پس معده

به عمل لاغری بای پس معده ، روکس-ان-وای یا roux-en-y نیز گفته میشود. ما در این عمل هم حجم معده و هم میزان جذب مواد غذایی را کاهش میدهیم. عمل بای پس از مهمترین عمل های لاغری است و حتی اگر بیمارن چاق سوزش سردل داشته باشند ما این جراحی را برای آن ها پیشنهاد میدهیم زیرا در اغلب موارد سوزش سر دل کاهش پیدا میکند.

میزان موفقیت عمل جراحی اسلیو معده

از پرطرفدارترین عمل های جراحی لاغری اسلیو معده است. ما در این کاری به روده نداریم و تنها حجم معده را تا ۷۵ درصد کاهش میدهیم. و میزان جذب مواد غذایی تقریب دست نخورده باقی میماند. اثر بخشی اسلیو تقریبا اندازه بای پس معده است اما به اندازه بای پس پیچیده نیست.

درصد موفقیت با انتخاب جراح لاغری خوب بالا میرود

علل و فاکتورهای زیادی ممکن است مسئول شکست یا عدم موفقیت عمل لاغری شود. با این وجود می توان با انتخاب بهترین متخصص جراحی لاغری تا حدودی شانس موفقیت عمل را بالا برد. زیرا اگر جراح لاغری خوبی انتخاب کنید مطمئن خواهید بود که عملتان با موفقیت انجام میشود.



:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

وزن شما می تواند تاثیر مستقیمی بر میگرن داشته باشد. پس از ارزیابی ۱۲ تحقیقی که روی۳۰۰ هزار نفر انجام شد، محققان دریافتند که افراد چاق ۲۷ درصد بیش از سایرین در خطر ابتلا به میگرن هستند. همچنین افرادی که وزنی کمتر از نرمال دارند، ۱۳ درصد بیش از افراد متوسط دچار میگرن می شوند.

محققان ایتالیایی و آمریکایی گزارش داده اند که کاهش وزن می تواند موجب کاهش سردرد های میگرنی و بهبود کیفیت زندگی بیماران میگرنی شود.

کلودیو پاگانو پروفسور پزشکی داخلی و استاد دانشگاه پادوا ایتالیا می گوید: (( اگر دارای اضافه وزن هستید و از سردرد های میگرنی نیز رنج می برید، کاهش وزن می تواند کیفیت زندگی اجتماعی، کاری و تحصیلی شما را بهبود بخشد. کاهش وزن در بزرگسالان و کودکان چاق می تواند از طریق بهبود عواملی که موجب بدتر شدن میگرن می شوند، به بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

مشورت با یک متخصص جراحی لاغری و کاهش وزن از طریق جراحی لاغری، تعداد روز هایی که فرد در ماه به میگرن مبتلا می شود کاهش می دهد. همچنین شدت و طول مدت هر حمله سردرد نسبت به قبل کاهش چشمگیری خواهد داشت.))

در متاآنالیزی مشتمل بر ۴۷۳ بیمار در ۱۰ مطالعه، محققان دریافتند که کاهش وزن با کاهش شدت درد، طول مدت حمله و دفعات ابتلا به میگرن ارتباط دارد.

کاهش وزن همچنین می تواند بیماری های مرتبط با چاقی مانند دیابت، فشار خون، بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و بیماری های تنفسی را نیز درمان کند.

چاقی و میگرن در کشور های توسعه یافته بسیار شایع بوده و لاغری می تواند تاثیر بسیار زیادی بر کیفیت زندگی این جمعیت فراوان داشته باشد و هزینه های درمانی آنها را کاهش دهد.

با این حال مکانیزم ارتباطی چاقی با سردرد های میگرنی هنوز مشخص نشده است ولی می توان نتیجه گرفت که کاهش وزن موجب تغییراتی در التهابات مزمن، آدیپوکین ها، اختلالات چاقی، رفتاری و روانشناختی می شود.



:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 2 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

افراد چاق یا دارای اضافه وزن که از کمر درد رنج می برند، شاید ندانند که علت اصلی کمر درد آنها وزنشان است.

اضافه وزن و چاقی چگونه بر ستون فقرات تاثیر می گذارد؟

وظیفه ستون فقرات، حمل وزن بدن و توزیع بارهای اضافی در طول استراحت و فعالیت می باشد. زمانی که وزن بدن بالا باشد و ستون فقرات بار اضافی حمل کند، دیگر قادر به توزیع درست بار نبوده و در نتیجه موجب آسیب به مهره های ستون فقرات و کمر درد سیاتیک می شود. آسیب پذیر ترین قسمت ستون فقرات نسبت به وزن اضافی بدن بخش پایینی آن یا ستون فقرات کمری می باشد.

انواع کمردرد های ناشی از چاقی و اضافه وزن

اضافه وزن آسیب های فراوانی به ستون مهره ها وارد می کند. در این بخش به انواع کمر درد که می توانند در نتیجه ی اضافه وزن یا چاقی مفرط ایجاد شوند، می پردازیم:

·         درد پایین کمر (ستون فقرات کمری)

·         ساییدگی دیسک کمر

·         پوکی استخوان

·         آرتروز و آرتریت روماتوئید

روش های کاهش وزن موثر برای بهبود کمر درد

هنگامی که با کمر درد دست و پنجه نرم می کنید،کاهش وزن می تواند طاقت فرسا باشد. برخی افراد به دنبال تسکین درد خود به هر راه ممکن دست می زنند. برای برخی دیگر اقداماتی نظیر تزریق مسکن یا جراحی نیاز است. اما هر دوی این گزینه ها می تواند برای فرد خطرناک باشد. دارو درمانی موقتی است و جراحی نیز می تواند عوارض خاص خود را به همراه داشته باشد.

به طور کلی روش های زیر می توانند به شما کمک کنند تا به طور طبیعی و سالم وزن کم کنید

·         عادات غذایی غلط خود را محدود یا حذف کنید

·         حذف سیب زمینی

·         رژیم پالئو یا غارنشینی

از روش های غیر طبیعی کمک بگیرید

 

تقاضای کمک شما را ضعیف نشان نخواهد داد. از این رو شجاعت این را داشته باشید و اعتراف کنید که به تنهایی نمی توانید وزن کم کنید. میتوانید با یک متخصص جراحی لاغری مشورت کنید و در صورت نیاز اقدام به عمل جراحی لاغری کنید. 



:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 اسفند 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

در صورتی که پس از جراحی لاغری، متوجه مشکل خاصی در سلامت جسمی خود شدید، بهتر است سریعا به جراح لاغری خود اطلاع دهید. وی ممکن است به شما توصیه کند تا برنامه ورزشی دقیقی برای خود تنظیم کنید.

برای ۴ هفته اول پس از جراحی لاغری، بر ورزش های کششی، تنفس عمیق و بازگشت به روال عادی فعالیت های روزانه تمرکز کنید. سپس می توانید تمرین های ایروبیکی با شدت پایین (مانند پیاده روی، دوچرخه سواری یا شنا) را انجام دهید. اگر جراحی لاغری با روش لاپاراسکوپی انجام گرفته باشد، می توان دو هفته پس از جراحی و با توجه به آستانه درد خود، فعالیت های ورزشی را آغاز کرد. البته بهتر است قبل از شروع هر نوع فعالیتی، با پزشک خود مشورت کنید. اگر جراحی لاغری با روش باز انجام گرفته باشد، بهبودی ممکن است چند هفته بیشتر به طول بیانجامد. اقدامات زیر مخصوص بیمارانی است که جراحی لاغری انجام داده اند.

طی ۶ هفته پس از جراحی لاغری، هیچ جسمی سنگین تر از ۶ کیلوگرم بلند نکنید، در غیر اینصورت می توانید تا حد ممکن ورزش کنید.

از ورزش های شکمی تا ۸ الی ۱۲ هفته پس از جراحی لاغری بپرهیزید (به زخم هایتان اجازه بهبود دهید.). اینکار از بروز فتق شکمی در اطراف یا نزدیکی جای بخیه ها جلوگیری می کند.

کالری دریافتی روزانه خود را به طرز قابل توجهی کاهش دهید. از هفته های اول تا ماه ها پس از جراحی لاغری، بیمار باید کمتر از ۵۰۰ کالری در روز مصرف کند (پزشک دستورالعمل های خاصی در اینباره خواهد داد). این کاهش کالری، ممکن است در اوایل موجب خستگی مفرط شود،به همین دلیل از انجام ورزش های سنگین خودداری کنید. با کاهش وزن، بهبود آمادگی جسمانی و سنگین شدن تمرینات می توانید کالری دریافتی خود را کمی افزایش دهید. اما همچنان باید از رژیم غذایی توصیه شده استفاده کنید.

 

پزشک ممکن است از ۶ الی ۱۲ ماه پس از جراحی لاغری کالری دریافتی را به ۱۲۰۰ الی ۱۴۰۰ کالری نیز برساند، خصوصا اگر بیمار وزن بسیار زیادی کم کرده باشد. به طور کلی رعایت رژیم غذایی توصیه شده توسط پزشک و انجام فعالیت های فیزیکی نقش بسیار مهمی در سلامت جسمانی بیمار پس از جراحی لاغری دارد.



:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 بهمن 1398 | نظرات ()